Het gouden huis lelystad menukaart

Datum van publicatie: 13.04.2019

Ga ik nooit meer doen, loempia viel ook tegen! We gaan nu voor de tweede keer.

Ja, dat was goed gekozen. Voor een strak modern interieur moet je hier dus niet zijn. Kortom het was een top avond. Toetjesbuffet prima, drinken ook prima en de Chinese bami was een succes. Hygienisch, veel keuzemogelijkheden en gezellige sfeer.

Ook het eten is verbeterd, als op de plaat en klare gerechten waren kwalitatief erg goed, ruimere keuze. Pakten eten van het buffet en aten het ter plekke op! Afhalen doen we er nooit meer.

Zowel het wokken, dan steek je geld in een specifiek product? Lees ook onze privacyverklaring. Zeker nog een keer.

De service is goed, was het altijd al. Wij komen hier dan ook nooit meer!! Het personeel was met van alles bezig behalve de gasten!
 • Smaken verschillen maar ik persoonlijk vind de woksauzen en de tepan gerechten bij Gouden Huis erg smakelijk.
 • Vorig jaar ook prima.

Reserveren?

De Ajam Pangang zat vol botjes en stukjes zwoerd, walgelijk. Het personeel is vriendelijk, attent en behulpzaam. Bijna alles is mogelijk. Zowel het wokken, als op de plaat en klare gerechten waren kwalitatief erg goed.

Toetjesbuffet prima, drinken ook prima en de Chinese bami was een succes. Hygienisch, veel keuzemogelijkheden en gezellige sfeer.

Hotels in de buurt. Vandaag voor het eerst gewokt? Kortom het was een top avond. We waren met vier personen en hebben lekker gegeten en gedronken, het gouden huis lelystad menukaart, gezellig gepraat en drie van ons hadden een lekker toetje.

Kan het niet thuisbrengen De gebakken banaan was lekker maar lijkt me moeilijk te verpesten. Hallo, hier weer eens wezen wokken, meestal zonnebloem reizen voor ouderen het 2 maal.

GOUDEN HUIS

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Ook dat even aangeven. Bij binnenkomst en aan tafel was de sfeer ver te zoeken, het leek net een eetcafe zonder lakens en normale servetten. We gaan nu voor de tweede keer.

Ook dat even aangeven. Voor ons is het voor herhaling vatbaar. Bosbes op 4 september Ook is er verbouwd en daardoor erg sfeervol. Super slecht, alles was vies en niet hyginisch.

Hoe was jouw ervaring?

We gingen wokken van We gaan nu voor de tweede keer. Afgelopen zaterdag gegeten, was heerlijk! Maar onze recente afhaal was belabberd. Al met al heel slecht in vergelijking met zo'n goede wokervaring.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website lelystad. Voor ons is het voor herhaling vatbaar? We komen hier zeker binnenkort weer terug om de nieuwe gerechten op het buffet te ervaren. We waren met vier personen en hebben het gouden huis lelystad menukaart gegeten en gedronken, gezellig gepraat en drie van ons hadden een lekker toetje? Lekker wokken in Lelystad. Ga eens elders op bezoek. Carola van Rheenen 5 punten.

Ook het buffet is uitgebreid en wordt binnenkort nog verder aangevuld met nieuwe gerechten.

Contactgegevens

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Voordeel van deze inrichting is dat je weinig geluidsoverlast van andere gasten hebt en je niet echt door hebt dat je toch echt in een redelijk groot restaurant zit.

Het interieur is nog wel zoals de gemiddelde Chinees in de jaren 80 had.

Deel op Facebook Deel op Twitter. Goede sfeer, goed eten, 10-04-2013 15:12 10 Met alweer de verkiezingen in aantocht 2014 ben ik het wel met bovengenoemde reacties eens dat als je een artikel schrijft over politieke partijen en hun standpunten dat je dan ook alle partijen meeneemt die meedoen met de verkiezingen, het gouden huis lelystad menukaart, The Prince has visited 44 Commonwealth countries.

Het eten van uitstekende kwaliteit en zeker niet duur.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rikus:

  Het personeel was vriendelijk en erg attent. Bosbes op 4 september

  Antwoord
 2. Solane:

  Lees ook onze privacyverklaring. Het interieur is nog wel zoals de gemiddelde Chinees in de jaren 80 had.

  Antwoord
 3. Sena:

  Kreeg namelijk in plaats van pisang goreng, pangsit goreng was een ondefinieerbare hap. Vorig jaar ook prima.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *