Fietsroute langs de oude ijssel

Datum van publicatie: 14.03.2019

Ook je ervaring delen? Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Elke meter die je klimt in de route wordt bij de klim-meters opgeteld en elke meter die je daalt bij de daal-meters. Onderweg geniet je van molens en bossen en kun je een uitstapje maken naar een wijnboerderij of een museum. Kastelen rond Diepenheim Rondom de Overijsselse plaats Diepenheim liggen zes havezaten en kastelen, waarvan je er op deze route drie kunt ontdekken. In dit streekmuseum kun je een nagebouwde kruidenierswinkel uit bewonderen, een werkende tabakskerverij uit en een maquette van de oude schipbrug.

Tot behield het deze functie.

Ongeveer een kwart van de plaatselijke bevolking leefde ervan. In het centrum van Doesburg vind je de Gildehof met diverse ambachtelijke winkeltjes, museum de Doesburgse Mosterdfabriek en een restaurant die in het teken staat van mosterd.

Ook is het makkelijk navigeren zodat je zoveel mogelijk van de omgeving kunt genieten. De wandel- en fietsroute zoekmachine. Heeft u al een elektrische fiets of overweegt u om er een te kopen.

Het getoonde calorieverbruik van is een gemiddelde, fietsroute langs de oude ijssel.

Of heb je een plekje in de natuur gevonden waar je bijzondere planten of dieren kunt spotten?

Log in met Google. Bovendien is hij zeer roofzuchtig. Parkeerplaats centrum Markt CJ Doesburg. Kastelen rond Diepenheim Rondom de Overijsselse plaats Diepenheim liggen zes havezaten en kastelen, waarvan je er op deze route drie kunt ontdekken.

Dan kunt u dat melden bij de Fietsersbond.

 • Het Simonsplein is het middelpunt van gezelligheid. Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute.
 • Voor meer informatie over de GPS routes van route. Open in App QR.

Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute. Tegenwoordig is het een rune aan de oever van de Voorsterbeek, een oude bedding van de IJssel ten noordoosten van de Nederlandse plaats Voorst?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Log in of registreer om je ervaring te kunnen delen. Heb fietsroute langs de oude ijssel de route.

Landgoed Windesheim en Vesting Zwolle

Leuk detail is, dat vanaf eind tot begin door veel boeren in deze omgeving tabak werd geteeld. Hierdoor heeft een molen vrije windvang. Toon het menu Home pagina Home pagina Fietsroutes.

Deel al je tips, adviezen en ervaring met de andere route. Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute. Log in of registreer je voor een gratis account. Walmolen Prinsenhof AV Doetinchem http: De wandel- en fietsroute zoekmachine Zoek een route Zoekbalk wissen.

Passantenhaven Turfhaven BZ Doesburg.

Gerelateerde artikelen

Log in met Google. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Klopt deze route niet? Daarna ontwikkelde het gehucht zich tot de versterkte stad Deutinkem.

 • Zo kun je in één opslag zien hoe zwaar de route is, aan de hand van hoeveel klimmen en dalen er nodig is tijdens het fietsen of wandelen.
 • Dat is ongeveer 3 euro meer dan in , aldus de Nederlandse Zorgautoriteit NZa ….
 • Laag-Keppel Laag-Keppel is een heus stadje, dat uit slechts één straat bestaat.
 • Unieke beeldentuin bij Kasteel Het Nijenhuis De voormalige havezate Het Nijenhuis is een van de twee locaties van Museum de Fundatie, waar een grote collectie beeldende kunst van de late Middeleeuwen tot nu i… Startplaats:

Beschrijving Afstand Tijd In de meeste gevallen kun je deze fietsroute langs de oude ijssel vinden in de "Downloads" map? Zo kun je in n opslag zien hoe zwaar de route is, aan de hand van hoeveel klimmen en dalen er nodig is tijdens het fietsen of wandelen. Nog steeds vervult de Oude IJssel een bescheiden functie als vaarweg voor de beroeps- en tegenwoordig ook voor de pleziervaart.

In de loop der eeuwen heeft ze haar bedding echter steeds meer noordelijk verlegd, om uiteindelijk in de IJssel uit te monden. Log in of registreer om je ervaring te kunnen delen, fietsroute langs de oude ijssel. Fietsknooppunten routes De fietsroutes op route. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.

Geniet van een advertentievrije site

Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Het kasteel is in herbouwd. Log in met Google.

Door het hart van het Dinkelland In het Overijsselse Dinkelland liggen diverse bijzondere plaatsen, waar je op deze route kennis mee zult maken. Vind het op Google Play. Meld het bij bordjeweg.

Nog niet zo lang geleden is er langs de Oude IJssel een fietspad aangelegd, van waaraf deze aantrekkelijke rivier zich goed laat bekijken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Salomé:

  Hierdoor heeft een molen vrije windvang.

  Antwoord
 2. Devano:

  Daarna werd het maalwerk overgenomen door een elektromotor.

  Antwoord
 3. Pleun:

  Vroeger waren deze molen bij gesloten stadspoorten voor de stadsbewoners bereikbaar en had het stadsbestuur vaste inkomsten uit de "belasting op het gemaal".

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *