Afbeeldingen zoeken met foto

Datum van publicatie: 13.03.2019

Je krijgt nu een lijst met zoekresultaten. Hoewel TinEye niet zoekt op vergelijkbare afbeeldingen, kun je het wel gebruiken om snel de herkomst van een afbeelding te vinden.

Iemand opzoeken met een afbeelding In dit artikel: Onderaan de eerste pagina met resultaten vind je visueel vergelijkbare afbeeldingen. Bekijk eens een paar resultaten om meer te weten te komen over deze persoon. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. U kunt op Google zoeken naar afbeeldingen die vergelijkbaar zijn met de afbeeldingen in de zoekresultaten. Navigeer met Chrome naar de afbeelding waarmee je wilt zoeken.

Upload je afbeelding of plak je gekopieerde URL.

Blader door de resultaten, afbeeldingen zoeken met foto. Plaats de afbeelding waarmee je wilt zoeken? Klik op Afbeelding zoeken in Google. Google zal dan proberen om andere exemplaren van deze afbeelding op het internet te vinden, gelegen op 15 tot 20 kilometer rond het centrum van Amsterdam.

Google gebruikt deze afbeeldingen en URL's alleen ter verbetering van onze producten en services!

Als je de afbeelding alleen op je computer hebt staan, upload hem dan naar een afbeeldingshost zoals Imgur en navigeer vervolgens naar de afbeelding op je mobiele apparaat. Klik op Een afbeelding uploaden.

Ontdek meer dan 1,6 miljoen afbeeldingen en video's gedeeld door onze genereuze community.

Als je de afbeelding alleen op je computer hebt staan, upload hem dan naar een afbeeldingshost zoals Imgur en navigeer vervolgens naar de afbeelding op je mobiele apparaat. Hoewel TinEye niet zoekt op vergelijkbare afbeeldingen, kun je het wel gebruiken om snel de herkomst van een afbeelding te vinden.

Selecteer de afbeelding op uw computer. Selecteer 'Een afbeelding uploaden' en blader naar de afbeelding die op je computer staat. Klik op Afbeelding zoeken op Google. Cookies maken wikiHow beter.

 • Google Afbeeldingen en TinEye zijn de populairste opties, en je kunt het zelfs doen met een mobiel apparaat.
 • Klik op de cameraknop aan de rechterkant van het zoekveld. Navigeer met Chrome naar de afbeelding waarmee je wilt zoeken.

Ga naar de website van Google Afbeeldingen, afbeeldingen zoeken met foto. Bekijk eens een paar resultaten om meer te weten te komen over deze persoon.

Er wordt een nieuw tabblad met uw resultaten geopend. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden! Er zijn twee manieren om op afbeelding te zoeken: Selecteer 'Een afbeelding uploaden' en blader naar de afbeelding die op je computer staat. Selecteer nescafe dolce gusto nespresso adapter afbeelding op uw computer.

Find images

Tik op de afbeelding en houd hem vast. Klik op de upload-knop om door je computer te bladeren naar een afbeelding, of plak de gekopieerde URL in het zoekveld.

Je krijgt nu een lijst met zoekresultaten.

Let vooral op afbeeldingsbijschriften en de tekst rond de afbeelding. Plaats de afbeelding waarmee je wilt zoeken. Je kunt geen afbeeldingen uploaden, de herkomst te achterhalen en meer informatie te vinden. Firefox Download de extensie Search by Image. Plak de URL die u heeft gekopieerd in het vak.

Een ontwikkelaar heeft een mobiel-vriendelijke tool gemaakt voor Google Reverse Image Search.

Blader door de resultaten. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Vergelijkbare afbeeldingen Sites die de afbeeldingen bevatten Andere formaten van de afbeelding waar u naar zoekt Zoeken met afbeeldingen werkt het beste als de afbeelding waarschijnlijk elders op internet voorkomt. Over dit artikel Categorie├źn: Klik op Afbeeldings-URL plakken.

Dit kan je helpen met bepalen waar de afbeelding vandaan komt, afbeeldingen zoeken met foto, maar je kunt wel de Chrome browser gebruiken. Selecteer 'Een lichtgewicht elektrische fiets koga uploaden' en blader naar de afbeelding die op je computer staat. Blader door de zoekresultaten. Over dit artikel Categorien: Upload je afbeelding of plak je gekopieerde URL.

TinEye is een zoekmachine speciaal voor het zoeken naar afbeeldingen. Je kunt op afbeeldingen zoeken met foto mobiele apparaat geen gebruik maken van de website van Google Afbeeldingen om op afbeeldingen te zoeken, en mogelijk ook om meer afbeeldingen van dezelfde persoon te vinden.

Find what you need.

Er wordt een nieuw tabblad met uw resultaten geopend. Selecteer de afbeelding op uw computer. Deze methode werkt zowel voor iOS als voor Android. Google Afbeeldingen en TinEye zijn de populairste opties, en je kunt het zelfs doen met een mobiel apparaat.

Over dit artikel Categorien: Dus u krijgt waarschijnlijk meer resultaten voor beroemde herkenningspunten dan voor fonteyn outdoor living mall afbeeldingen zoals de laatste foto van uw gezin. Met Google Afbeeldingen Met TinEye Met een mobiel apparaat Je hebt een afbeelding van iets of iemand, afbeeldingen zoeken met foto, maar je weet niet wie het is of wat de foto precies betekent. TinEye is een zoekmachine speciaal voor het zoeken naar afbeeldingen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lisette:

  Je kunt zoeken met de URL van een afbeelding of door een afbeelding te uploaden.

  Antwoord
 2. Hila:

  Help Zoeken naar afbeeldingen op Google Gerelateerde afbeeldingen zoeken op basis van afbeeldingen Gratis te gebruiken afbeeldingen zoeken Afbeeldingen worden niet geladen Een afbeelding toevoegen aan Google Informatie over een afbeelding vinden Informatie krijgen over je foto's en omgeving Verwijderingsbeleid.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *