Tekst op save the date kaart

Datum van publicatie: 14.04.2019

Kies één van de speciaal ontworpen kaarten of upload een eigen foto. Save the date kaarten versturen is een Amerikaans gebruik dat sinds enkele jaren is overgewaaid naar Nederland.

Wat moet ik op de save the date kaart zetten?

Start met je eigen foto. Je gasten kunnen de datum vrijhouden en jij weet zeker dat familie en vrienden erbij zijn op jullie huwelijksdag. Kies één van de speciaal ontworpen kaarten of upload een eigen foto. Een save the date kaart versturen is een hele leuke en originele manier om jullie gasten alvast op de hoogte te stellen van jullie trouwdatum. Een bijzondere en unieke save the date kaart versturen kan heel eenvoudig en goedkoop op kaartje2go.

Dit maakt het in sommige gevallen wel ingewikkeld. Wil je besparen op de kosten van de kaarten?

We hebben veel verschillende collecties en stijlen voor save the date kaartjes. Voeg bijvoorbeeld een mooie afbeelding van tekst op save the date kaart fotoshoot toe en schrijf een persoonlijke tekst op de kaart.

Dit maakt het in sommige gevallen wel ingewikkeld. Je gasten kunnen de datum vrijhouden en jij weet zeker dat familie en vrienden erbij zijn op jullie huwelijksdag. Kies n van de speciaal ontworpen kaarten of upload een eigen foto.

  • Geen inspiratie voor een leuke tekst? Kies een formaat van jullie kaart.
  • Geen inspiratie voor een leuke tekst? Check goed of de datum die jullie vermelden klopt, jullie kunnen de dag van de week er ook bij vermelden.

Save the date kaart betekenis

Een save the date kaart is een handige manier om je trouwdatum aan te kondigen. Een save the date kaart versturen is een hele leuke en originele manier om jullie gasten alvast op de hoogte te stellen van jullie trouwdatum.

Kies een kaart enkel of dubbel. In principe zijn is het ontwerp van de save the date kaart helemaal aan jullie, het is tenslotte jullie bruiloft. Gebruik de kaart als inspiratie en ontwerp je eigen, unieke save the date kaarten. Tips voor het versturen van de save the date kaart Ben je van plan een save the date kaart te versturen, dan hebben wij nog een aantal tips voor je!

  • Je gasten kunnen de datum vrijhouden en jij weet zeker dat familie en vrienden erbij zijn op jullie huwelijksdag. Geen nood, we geven jullie bij deze stap een aantal leuke en originele voorzetjes waaruit jullie kunnen kiezen!
  • Save the date kaarten in dezelfde stijl Bij de voorbereidingen van je bruiloft krijg je met heel wat drukwerk te maken. De meest unieke save the date kaart en tekst.

Bestel de save the date kaartjes als enkele kaart. Wil je besparen op de kosten van de kaarten. Naast een foto van jullie zelf kunnen jullie er ook voor kiezen om een foto van de plek van het huwelijksaanzoek te pakken, foto van de verlovingsring of maak het spannend door een kleine glimp te laten zien van jullie locatie zoals op ons voorbeeld.

Goedkope save the date kaartjes Wil je besparen op de kosten van de kaarten. Populair Tekst pensioen uitnodiging 4 juni Verjaardag 70 jaar 1 deco home van rossum Kaart feest 50 jaar 1 juni Tekst huwelijksjubileum 60 jaar getrouwd 26 april Start met je tekst op save the date kaart foto.

Waarom een save the date uitnodigingskaart sturen?

Wil je het simpel houden? De belangrijkste reden is natuurlijk dat jullie de gasten alvast op de hoogte stellen van jullie datum zodat ze die met grote letters kunnen vastleggen in hun agenda. Tevens is het een unieke manier om alvast een heel klein tipje van de sluier te lichten.

Heb je een thema voor de bruiloft gekozen of vier je de trouwdag in een bepaalde stijl?

We hebben veel verschillende collecties en stijlen voor save the date kaartjes. Zo kun je met een klein budget save the date kaarten sturen?

Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Save the date kaarten versturen is een Amerikaans gebruik dat sinds enkele jaren is overgewaaid naar Nederland! Jouw resultaten filteren Filter kaarten op:.

Laat het weten met een uniek kaartje voor uw geliefde! Vind je bijvoorbeeld de trouwlocatie heel belangrijk en ben je bereid de trouwdatum te verschuiven, wacht dan totdat de locatie vaststaat. De trouwkaarten maak je later eenvoudig in dezelfde stijl. Stuur alle genodigden daarom een save the date kaartje.

Bestel alle kaartjes in dezelfde stijl als je save the date kaarten, tekst op save the date kaart, je bent verloofd. Een save the date kaart versturen is een hele leuke en originele manier om jullie gasten alvast op beste koop koffiezetapparaat met bonen hoogte te stellen van jullie trouwdatum. En waarom zou je dat niet doen. Jouw resultaten filteren Filter kaarten op:?

Home Trouwkaarten Save the Date kaarten Filter. Kies n van de speciaal ontworpen kaarten of upload een eigen foto.

Dit is een mooi en terecht excuus voor een extra kaart.

Nodig je gasten op tijd uit, stuur een save the date

Je kan ook leuke figuren en kaders toevoegen. Letterlijk vertaald betekent save the date: Check daarom voordat je op verzenden drukt nog een laatste keer of de datum op je save the date kaart klopt. Of jullie nu gaan voor een klassieke, stijlvolle of casual bruiloft:

Geen nood, we geven jullie bij deze stap een aantal leuke en originele voorzetjes waaruit jullie kunnen kiezen. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Op de dag van je bruiloft wil je natuurlijk dat iedereen erbij kan zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *