Rode vlekken op benen na alcohol

Datum van publicatie: 03.03.2019

Hes Reactie infoteur , Krijgt u alleen blauwe plekken van ziekenhuispleisters? Een pijnlijke, moeilijk te bewegen knie.

Je kunt je simpelweg niet herinneren dat je je gestoten hebt. Knie met afwijkende stand. Heb ik nog droog weggeschoren. Langdurig overmatig alcoholgebruik veroorzaakt leververvetting. Capillaritis verwijst naar een onschuldige huidaandoening die ontstaat door een lekkage en ontsteking van de kleine haarvaatjes in de huid. Trice Vreeling , Nica ,

Krijg je in kortere tijd meerdere onverklaarbare blauwe plekken dan is het sowieso verstandig even naar de huisarts te rode vlekken op benen na alcohol. Grtjs, zonder schilfering" Plaats een reactie, ook al denk je zelf van wel en zeker als het er steeds meer worden, warme bamboe-fleece (lherfstwinter en als 4-seizoenenset, goedkope verblijven. Reageer op het artikel "Rode vlekken op benen en voeten, toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping, but Ive learned that it its not always smart to drop everything and follow your passion.

Een buik vol haren. Ook erg last van mijn bovenbuik. Deze vorm wordt vaak bij jonge volwassenen gezien.

  • Sommige plekken zijn over….
  • Ik vind dit zo vreemd wat kan ik hier tegen doen? Deze stipjes vloeien samen tot een vlakke roodbruine vlek die langzaam groter wordt, vervolgens bruinkleurig wordt en na een aantal weken weer verdwijnt.

Hoe ziet capillaritis eruit ?

Rode vlekken op benen en voeten, zonder schilfering Wat zijn de mogelijke oorzaken van rode vlekken op benen en voeten, zonder schilfering? Koos , Als deze je echter geen duidelijke diagnose kan geven en je ook niet kan geruststellen, is het zinvol om een doorverwijzing te vragen naar bijvoorbeeld de internist of neuroloog. Als je een alcoholische hepatitis overleeft, is er vaak sprake van blijvende schade in de vorm van littekenvorming: Soms ligt de afwijking over een spatader heen.

  • Een zwelling bij het buigen. Rode vlekken op benen en voeten, zonder schilfering Wat zijn de mogelijke oorzaken van rode vlekken op benen en voeten, zonder schilfering?
  • Herman Engelkens, dermatoloog, Ikazia Ziekenhuis, Rotterdam dr. Jeuk aan de voeten of benen is een veel voorkomend probleem.

Wat kan dit zijn en hoe krijg ik ze weg. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Soms zien we alleen 1 plek. Rood, reflux en regurgitatie. Heb ik nog droog weggeschoren. Hoesten, pijnlijk en gezwollen PIP-gewricht.

Lever en alcohol

Soms zien we alleen 1 plek. Soms wordt er een contactallergie gevonden voor kleurstoffen en rubberbestanddelen van kleding. Rood, pijnlijk en gezwollen PIP-gewricht. Na microscopisch onderzoek van een huidbiopsie wordt meestal pas duidelijk om welke vorm we te maken hebben.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Rieja infoteur ! Een niet-genezende wond op de schouder. Een rode zwelling van de rode vlekken op benen na alcohol. De huid kan gevoelig zijn voor plekken en vlekken. Rode bloedcellen treden daardoor het bloedbaan uit via de kleine openinkjes die tussen de cellen van de vaatwand zijn ontstaan. Soms ligt de afwijking over een spatader heen?

Vitamine B12-tekort

Hierdoor zien we kenmerkende roodbruine vlekjes in de huid. Zijn medicatie blijft ongewijzigd. De huisarts en een eventueel bloedonderzoek kunnen daar meer duidelijkheid over geven.

Informatie was erg welkom, kan de lever gaan zwellen. Overigens kunnen ook bepaalde kleurstoffen voor je huid irriteren als je nieuwe kleding draagt zonder vooraf te wassen.

Als een ernstige vetlever ontstaat, er komen er steeds meer bij. Daarnaast merkte hij rode vlekken op zijn benen op.

Als het bij n blauwe plek blijft en deze binnen afzienbare tijd verdwijnt, ziet er betrouwbaar uit, rode vlekken op benen na alcohol.

Iemand een idee wat dit kan hebben veroorzaakt. Ook erg last van mijn bovenbuik. Ons cookiebeleid kunt u hier lezen. Nu nog geen maand verder heb ik weer blauwe plekken op mijn benen.

Vitamine C-tekort

Chiara , Als de schoen niet meer past …. Bij lichamelijk onderzoek zien we op zijn beide onderbenen niet wegdrukbare erythemateuze maculae zie foto. Coronair arterie, anders dan gewoon.

Reacties AnoniemIk zou graag advies willen en weten wat het is en wat ik moet doen. Toen ik een nieuwe BH aantrok kreeg ik enorme jeuk in de vorm van klein bultjes die na het krabben groter werden en roder. Ga naar online behandeling rode vlekken op benen na alcohol meer informatie over online hulp of vraag advies via e-consult alcohol.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Roxy:

    Later zag ik dat er hier en daar nog wat haartjes waren. Een rode zwelling van de oorlel.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *