Nederlands consulaat generaal antwerpen

Datum van publicatie: 15.04.2019

Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Marokko. Sinds 1 november verstrekken zij geen paspoorten, identiteitskaarten of noodpaspoorten meer. Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum.

Om een ESTA aan te kunnen vragen moet je beschikken over een paspoort dat is afgegeven door een land dat deelneemt aan het Visa Waiver Programm. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Marokko. Dit kan telefonisch, maar nog makkelijker is het om dit online te doen. Ver verwijderd van het Consulaat in Casablanca?

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Neem dan contact op met een van bovenstaande grensgemeenten. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt. Wanneer je als Nederlander in Belgi woont en een nieuw paspoort wilt aanvragen, kan dit niet meer bij de Nederlandse ambassade in Brussel of nederlands consulaat generaal antwerpen consulaat-generaal in Antwerpen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Belgi.

Consulaat van Nederland in Antwerpen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in België.
 • Visum voor Nederland - Nederlands visum. Afspraak bij het Consulaat Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.
 • Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in België. Ambassade van Nederland in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Nederland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in België Ambassade van Nederland in Brussel Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Antwerpen  - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Wat moet je meenemen?

Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Marokko op een rijtje gezet: Antwerpen , Gent , Luik en Namur Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het Consulaat van Nederland in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in België. Op deze website kunt u online een afspraak maken. Afspraak bij het Consulaat Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

Een noodpaspoort beschikt niet over de chip en is dus niet geschikt om mee te kunnen reizen naar de Verenigde Staten! Houdt u in gedachten nederlands consulaat generaal antwerpen niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden.

Heeft u toch nog vragen. Afspraak bij het Consulaat Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat, nederlands consulaat generaal antwerpen.

Als het Nederlandse consulaat in Casablanca ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan michael kors handtas sale deze de service biedt die u nodig heeft.

Terug naar jouw aanvraag zonder je ingevulde gegevens te verliezen.

Contactgegevens consulaire afdeling

Hazelhoff Roelfzema - Consul General Openingstijden: Reisverzekering voor België en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland.

Het Nederlandse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van D. Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Sinds 1 november verstrekken zij geen paspoorten, identiteitskaarten of noodpaspoorten meer. Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

Ambassade van Nederland in Belgi - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Nederland in Belgi u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van meel van de molenaar Ambassade van Nederland in Belgi Ambassade van Nederland in Brussel Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Antwerpen  - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlands consulaat generaal antwerpen consulaat.

Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Casablanca. Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Antwerpen  - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een nederlands consulaat generaal antwerpen of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Deel deze pagina

Het paspoort moet voorzien zijn van dit logo    waaraan je kunt herkennen dat het om een biometrisch paspoort gaat en dus de chip bevat. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Marokko. Wat moet je meenemen?

 • Namelijk in de volgende grensgemeenten van België en Nederland; - Bergen op Zoom,
 • Visum voor Nederland - Nederlands visum.
 • Afspraak bij het Consulaat Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.
 • Belangrijk Het is goed om te weten dat je zelf je paspoort of identiteitskaart moet ophalen.

Afspraak bij het Consulaat Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat. Ver verwijderd van het Consulaat in Casablanca. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Belgi.

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan nederlands consulaat generaal antwerpen consulaat. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen. Nederland en Belgi vallen ook onder het VWP.

Je dient een pasfoto mee te nemen die aan alle huidige eisen voldoen. Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden, nederlands consulaat generaal antwerpen.

Contactgegevens

Als het Nederlandse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Visum voor Nederland - Nederlands visum. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Casablanca.

Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt! Het Nederlandse Consulaat in Casablanca nederlands consulaat generaal antwerpen onder leiding van W. Neem dan contact op met een van bovenstaande grensgemeenten. Om een ESTA aan te kunnen vragen moet je beschikken over een paspoort dat is afgegeven door een land dat deelneemt aan het Visa Waiver Programm.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Emese:

  Schiff - Consul General Openingstijden: Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Casablanca.

  Antwoord
 2. Anette:

  In Nederland kunnen de paspoortaanvragen namelijk een stuk goedkoper worden uitgevoerd en daar wil België ook naartoe. Reisverzekering voor België en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland.

  Antwoord
 3. Hakima:

  Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. Alle geldige Nederlandse en Belgische paspoorten die in omloop zijn inmiddels voorzien van deze chip met uitzondering van noodpaspoorten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *