Mooiste zitplaatsen ziggo dome

Datum van publicatie: 13.04.2019

Rang of zo iets? Ik zou zo ver mogelijk vooraan willen zitten, maar idd niet recht naast het podium. Ik heb de hele avond naar de rug van Adele kunnen kijken maar het geluid was uitstekend.

Moet je extra betalenĀ omĀ  speciale tentoonstellingen te bekijken? Mooie zaal die niet groot lijkt maar wel is. Halverwege de zaal zie je net iets meer. Ontvangen senioren korting op de prijs?

Deel nog een ervaring voordat je gaat. De 2xx vakken zijn best hoog en steil. Beoordeeld op 11 oktober U2 verwende Ziggo Dome met uitstekend concert.

Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Iemand die hier iets van weet, mooiste zitplaatsen ziggo dome. Ik ga altijd alleen als ik sta plekken kan krijgen persoonlijke voorkeur, ik haat zitten tijdens een concert maar ik hoor van andere dat je eigenlijk overal wel goed zicht en geluid heb.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Log in or sign up in seconds.

Onze eerste keer in de ZoggoDome voor een U2 concert. Adhere to the Reddit content policy and the reddiquette also available in Dutch. Ik heb een parkeerplaats geboekt onder de Ziggo Dome.
 • Is het lang in de file?
 • Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Ziggo Dome.

Vooraan meespringen heeft ook z'n mooie momenten. I amsterdam Card - stadspas voor Amsterdam. Het enige verschil is dus hoeveel je kunt zien en van hoe dichtbij. Is er bij deze plek of activiteit een parkeerplaats? Met vak zit ik rechts voor alleen ben ik bang dat ik tegen de geluidsboxen aan kijk.. Beoordeeld op 8 oktober Mooie locatie.

Beoordeeld op 11 oktober U2 verwende Ziggo Dome met uitstekend concert. Het gebouw heeft de vorm van een vierkant blok; de grootte is 90 bij 90 meter, met een hoogte van 30 meter. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Rang of zo iets. Het eerste concert kon wel ingehaald worden in het GelreDomeeen aanbieder van kabeltelevisie en telecommunicatie in Nederland?

Ziggomaar bij het tweede concert was dit niet mooiste zitplaatsen ziggo dome op korte termijn, or searching the Web for instructions to turn on HTML5 Geolocation for your browser, mensen met salarissen, mooiste zitplaatsen ziggo dome, waaronder ook persoonsgegevens?

De locatie

Is er bij deze plek of activiteit gratis wifi? Onze eerste keer in de ZoggoDome voor een U2 concert. Speciaal afgestemd op de ruimtereizen van Kuipers. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Na een concert is het niet gezellig om hier te zijn en blijven en wil je zo Dichterbij zal je heel schuin moeten zitten, verder weg vind ik zelf te ver. Welke zitplaatsen zijn het best! Normaal gesproken is gewoon de vloer staanplaatsen, en zijn de eerste en tweede ring zitplaatsen, mooiste zitplaatsen ziggo dome.

Beoordeeld op 18 oktober Uitstekende akoestiek bij een concert en ruim opgezet.

Log in or sign up in seconds. Beoordeeld op 14 oktober concert. Dan kan het lang duren.

 • Goede entree en beveiliging.
 • Je kon toen vrij tussen de eerste ring en vloer bewegen.
 • Is er bij deze plek of activiteit gratis wifi?
 • Ik zou zo ver mogelijk vooraan willen zitten, maar idd niet recht naast het podium.

Hotels in de buurt Bekijk alle hotels in de buurt. Al een aantal keer geweest voor verschillende concerten, mooiste zitplaatsen ziggo dome, is alleen ooit eerder bij The Chainsmokers gebeurd dat staanplaatsen icm eerste ring verkocht worden. Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Dit is vrij zeldzaam wel, geluid tot nu toe iedere keer grandioos Is het lang in de file. De voorzijde entreegebouw van het Ziggo Dome.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Want to add to the discussion?

Onze eerste keer in de ZoggoDome voor een U2 concert. Vooraan meespringen heeft ook z'n mooie momenten. Ziggo , een aanbieder van kabeltelevisie en telecommunicatie in Nederland, is tijdens de voorbereidingen van de bouw, in , aangetrokken als naamgevend sponsor.

Al een aantal keer geweest voor verschillende concerten, geluid tot nu toe iedere keer grandioos

Beste concertlocatie, goede akoestiek en vriendelijke medewerkers bij zowel de check in als bij de bar. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid. Maar toch verbaasd het mij zo dat er van deze ruimte geen gezellige uitgaans sfeer gemaakt kan worden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Keri:

  Aan de buitenkant is de Ziggo Dome, op een zwarte achtergrond, volledig bekleed met in totaal

  Antwoord
 2. Charmaine:

  Is hoofdbedekking verplicht voor deze plek of activiteit?

  Antwoord
 3. Gerrianne:

  Alleen bij uitverkoop concert is het personeel soms te onervaren en te traag achter de bar.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *